Nieuws

Voor een bestaande woning in Bavel heb ik een advies voor de benedenverdieping uitgebracht. Deze uitvoering is al gestart.

 

Voor een bestaande woning in Ulvenhout heb ik eeen advies mogen uitbrengen voor de benedenverdieping. Deze is volledig als zodanig uitgevoerd

 

Voor een mooi nieuw gebouwd huis in Dorst heb ik een kleur en interieuradvies voor de benedenverdieping mogen uitbrengen. Dit advies zal binnenkort uitgevoerd worden.

 

Voor Service residentie Vredenbergh heb ik een advies uitgebracht voor de gangen van de zorg bewoners verdiepingen. Dit plan is al grotendeels tot uitvoer gebracht.

 

Voor een woning in Oosterhout heb ik een advies voor de woonkamer en keuken mogen geven alsmede kleuradvies voor de tuin.

 

Voor een advocatenkantoor heb ik 3 spreekruimtes ingericht alsmede de algemene ruimte. Hiervoor heb ik ook meubilair laten maken

 

Kinderwinkel Dot en Julot heeft mij gevraagd een nieuw ontwerp voor de winkel te maken met deels behoud van het huidige interieur maar aangepast aan de huidige trends. Dit ontwerp is gerealiseerd. Hiervoor heb ik ook meubels ontworpen die op maat zijn gemaakt voor de winkel.

 

Voor service residentie Ruitersbos mocht ik de rookruimte ontwerpen in de delfde stijl als de logeerkamers. Dit ontwerp is inmiddels af en de uitvoering is volop aan de gang.

 

Voor service residentie Ruitersbos in Breda mocht ik de logeerkamers/hotelkamers ontwerpen. Het sfeerbeeld is inmiddels gemaakt en binnekort kan de uitvoering beginnen. Inmiddels is de uitvoering gereed en zijn alle kamers bezet!

 

In Parijs ontdekte ik weer veeel vintage meubels gecombineerd met moderne meubels. Dus die erfenis kan zonder problemen bij je moderne interieur in de woonkamer pronken!

 

Voor Service recidentie Vredenbergh in Breda heb ik de algemene ruimte mogen inrichten. Dit was een hele uitdagende en zeer leuke klus met een positief resultaat waar men veelvuldig gebruik van maakt.

 

Voor Service residentie Vredenbergh in Breda kreeg ik de opdracht een nieuw plan te bedenken voor de feestdagen. Nu kan men elk jaar weer volop van de nieuwe decoratie genieten!

 

In een woning in Dorst heb ik via makelaar van Caulil Nagelkerke verkoopstyling toegepast. Deze woning stond 4 jaar bij een andere makelaar te koop en was nu binnen 2 dagen verkocht!

 

De kamer van een meisje was haar ontgroeid en mocht aangepast worden op haar leeftijd. Ze voelt zich nu helemaal thuis in haar nieuwe kamer. Dat is het grootste compliment wat ik kon krijgen!

 

De tussenruimte van een woning in Breda was niet gemakkelijk in te delen. Met een paar eenvoudige oplossingen hebben we er een gezellige en functionele ruimte van kunnen maken.